Frøbrød

IMG_0915(Trenger du hjelp med gjærbaksten les kake-husets 10 tips om gjærbakst her)

Til denne oppskriften trenger du:

2dl Lunket vann

1 Egg

1/2ts Salt

1ss Olje

1ss sukker

25g Gjær

ca 4,5 dl Hvetemel

2 dl Sammalt hvete grov

25 g Sesamfrø

25 g Linfrø

25 g Solsikkefrø

IMG_0894

1. Bland alle ingrediensene til en smidig og fin deig

2. Dekk bakebollen med plast og la heve til dobbel størrelse.

3. Del deigen i 12 emner og trill boller

4. Legg bollene på ett bake brett.

5. Dekk bollene med plast og la heve til dobbel størrelse.

6. Pensle med egg. og strø på litt frø.

7. stek i ca 20 min på 220 grader

8. avkjøl på rist.

IMG_0896

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar