Chocolate zebra filled with lemoncurd and chocolate ganache

IMG_0104

 

Til denne oppskriften trenger du:

1 sjokolade sukkerbrød (oppskrift finner du her)

1 porsjon lemon curd (oppskrift finner du her)

Chocolate ganache:

320 g Sjokolade

100 g Sirup

5dl Fløte

100 g Smør

Smørkrem:

100 g Smør

300 g Melis

3ss Melk

Sjokolade ganache:

1. Hakk opp sjokoladen

2. Kok opp fløte og sirup og hell litt og litt over sjokoladen

3. Tilsett smøret når ganachen er avkjølt til ca 40 grader, bruk en mikser til og piske den glatt.

4.avkjøl i ca 1 døgn. og så pisker du den godt opp.

Smørkrem:

1.pisk sammen mykt smør,melis til en fluffy masse ha så i litt melk til fin konsistens.'

IMG_0093

 

Sette sammen kaken:

1. del sukkerbrødet i 3 lag.

2. ha lemoncurd på det første laget.

3.ha chocolate ganache på det andre laget

4. stable opp kaken rett og dekk den med smørkrem

5. pynt kaken etter eget ønske, her har jeg brukt sukkerpasta der noe av den er farget i Royal blue fra wilton.

IMG_0107

Det er lov å la seg friste

 

Legg igjen en kommentar