Til denne oppskriften trenger du:
100 g Smør
150 g Sukker
20 g Ekte vaniljesukker
1 Egg
Skall og saft av 1 klementin
1 ts Bakepulver
200 g Hvetemel
50 g Pistasj nøtter
50 g Hasselnøtter
50 g Mandler
50 g Mørk sjokolade
1. Pisk smør, sukker og vaniljesukker hvitt.
2. Pisk inn egget.
3. Vend inn skall og saft fra klementin,nøtter og sjokolade.
4. Sikt og bland inn mel og bakepulver.
5. Samle deigen og del den i 4 like deler.
6. Trill ut pølser av hver del og legg på bakeplate og trykk de lett ned.
7. Stek i 15 min på 200 grader.
8. Ta de ut og la de hvile noen minutter og sett ovnen på 50 grader.
9. Skjær pølsene på skrå i ca 1,5 cm tykke skiver.
10. Legg de med ene skårsiden opp og tørk i ovnen i ca 45-50 minutter.
11 Avkjøl på rist.
Det er lov å la seg friste