Vanilje og klementin biscotti

IMG_1345

Til denne oppskriften trenger du:

100 g Smør

150 g Sukker

20 g Ekte vaniljesukker

1 Egg

Skall og saft av 1 klementin

1 ts Bakepulver

200 g Hvetemel

50 g Pistasj nøtter

50 g Hasselnøtter

50 g Mandler

50 g Mørk sjokolade

IMG_1317

1. Pisk smør, sukker og vaniljesukker hvitt.

2. Pisk inn egget.

3. Vend inn skall og saft fra klementin,nøtter og sjokolade.

4. Sikt og bland inn mel og bakepulver.

5. Samle deigen og del den i 4 like deler.

6. Trill ut pølser av hver del og legg på bakeplate og trykk de lett ned.

IMG_1319

7. Stek i 15 min på 200 grader.

8. Ta de ut og la de hvile noen minutter og sett ovnen på 50 grader.

9. Skjær pølsene på skrå i ca 1,5 cm tykke skiver.

IMG_1320

10. Legg de med ene skårsiden opp og tørk i ovnen i ca 45-50 minutter.

11 Avkjøl på rist.

IMG_1333

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar