Stekepanne cookie på 5 minutter

Jeg er svak for deilige cookies, og for meg er den perfektecookie sprø i kanten og seig i midten, i denne stekepanne cookie oppskriften får du akkuratt dette bare i ett stort format som passer godt og servere ved neste besøk, og det smaker sykt godt mens den fortsatt er lun med litt is til. og den er super rask og lage 5 minutter arbeid 40 min steke tid vipps så har du en deilig kake.

Til denne oppskriften på stekepanne cookie trenger du:

260 g Hvetemel

1 ts Bakepulver

1/2 ts Salt

180 g Romstemperert smør

100 g Sukker

165 g Brunt sukker

1 Egg

2 ts Vaniljeekstrakt

150 g Sjokoladebiter 50/50 med melkesjokolade og mørk sjokolade

(du trenger også en 28 cm Stekepanne som kan brukes i stekeovn, jeg bruker en støpejernspanne der jeg skrur av trehåndtaket under steking)

1. Pisk smør, sukker og brunt sukker luftig.

2. Pisk inn egg og vaniljeekstrakt.

3. Bland så inn de tørre ingrediensene.

4. Vend tilslutt inn sjokoladebitene.

5. Trykk deigen ut i en smurt stekepanne.

6. Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 40 min.

7. Avkjøl på rist

Nytes gjerne lun med litt vanilje is og sjokoladesaus

Legg igjen en kommentar