Til denne oppskriften trenger du:
200 g Smør
200 g Sukker
1 ts Bakepulver
3 Egg
200 g Hvetemel
Skall og saft fra to sitroner
Glasur:
1 dl Fløte
150 g Mørk sjokolade
1. Start med glasuren da denne må avkjøles i kjøleskap.
2. Kok opp fløten.
3. Ha fløten over sjokoladebiter og rør til alt blir en glatt blanding.
4. Avkjøl i kjøleskap.
5. Pisk smør og sukker luftig.
6. Pisk inn egg, ett og ett og la gjerne maskinen piske godt mellom hvert egg.
7. Sikt inn hvetemel og bakepulver.
8. Vend inn saft og skallet fra sitronene.
9. Ha røren over i en smurt form.
10. Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 50 minutter.
11. Avkjøl kaken på rist.
12. Tøm over glasuren like før servering.
Det er lov å la seg friste