Til denne oppskriften trenger du:
Bunn:
450 g Oreokjeks
100g Smør
Ostekrem:
225 g Kremost
180 g Melis
Sjokolade mousse:
2 dl Kremfløte
225 g Sjokolade
4 Eggeplommer
2 Eggehvitter
100g Melis
Kremtopping:
3 dl Kremfløte
4 ss Sukker.
Pynt:
6-10 Oreokjeks som du bryter lett opp.
Bunn:
1. Knus oreokjeksen og bland med smeltet smør.
2. Trykk blandingen ned i en spring form (28 cm)
3. La stå kjølig mens du lager kremostfyllet.
Ostekrem:
1. Pisk melis og kremost fluffy.
2. Ha på kremen over den avkjølte kjeksbunnen.
3. sett kjølig mens du lager sjokolademousse.
Sjokolademousse:
1. Smelt sjokoladen over vannbad.
2. La sjokoladen avkjøles litt før du vender forsiktig inn eggeplommene.
3. Pisk eggehvittene stive.
4. Bland sjokoladeblandingen og de stivpiskede eggehvittene forsiktig.
5. Pisk opp fløten og bland inn i mousse blandingen.
6. Ha sjokolademoussen over Ostekremen på kaken
7. Sett kjølig i minst 1 time.
Kremtopping:
1. Pisk sukker og fløte til stiv krem.
2. Ha kremen over den avkjølte moussen.
3. pynt med noen biter opp bryti oreokjeks eller smeltet sjokolade hvis du ønsker.
4. la stå kjølig til servering.
5. løsne forsiktig kaken fra formen og server.
Det er lov å la seg friste