Til denne oppskriften trenger du:
1 stk sjokolade sukkerbrød( her brukt 30 cm strl i en 26cm springform for og få den høy)
100 g romkrem
150 g bringebær
Sjokoladekrem:
350 g mørk sjokolade
4,5 dl fløte
1 ts Godt havsalt
Sjokoladekrem:
1. Kok opp fløte.
2. Hakk sjokoladen i biter.
3. Ha fløten over sjokoladen og rør den godt inn.
4. Ha i salt og rør inn.
5. Avkjøl i kjøleskap.
6. Pisk opp kremen med en håndmikser.
Kaken:
1. Del opp kaken til 3 små kaker med dessert ring, kan også bruke den som den er.
2. Del kakene i 3 lag.
3. Ha romkrem på første laget før du legger på bringebær.
4. Legg på det neste kake laget og ha på sjokolade krem på denne.
5. Legg på topplokket og dekk kaken i sjokoladekremen, pynt gjerne med ett par bringebær og litt flaksalt.
Det er lov å la seg friste.
Denne så deilig ut,og må prøves.
Håper den smaker:)
Finner ikke oppskriften til Sjokolade Terten
Finner ikke oppskriften til Sjokolade Terten. Har søkt og skrevet på bloggen
Sjokoladeterten finner du her: http://www.kake-huset.no/super-enkel-sjokolade-terte-pa-20-min/