Til denne oppskriften trenger du:
500 g Skoldede mandler som du kjører gjennom en mandelkvern.
500 g Melis
Frø fra en vaniljestang
2-4 Eggehvitter
100 g Marsipan
Sølvkuler
en prosjon royal icing oppskrift her
1. Bland sammen vaniljefrø, mandelmel og melis.
2. Tilsett en og en eggehvitte og elt inn til du har passe konsistens på deigen.
3. Sett deigen til avkjøling dagen etter.
4. Trill ut pølser av deigen og ha i en smurt kransekakeform (smør med klaret smør og semulegryn)
5. Stek på 180 grader i ca 12 minutter
6. Avkjøl i formene.
7. Når ringene er avkjølt kan du montere opp kaken med royal icing.
8. Stikk ut blomster og la tørke, pensle midten med spiselig lim eller vann og legg to tre sølvkuler i midten.
9. Fest blomstene oppover kaken med royal icing.
Det er lov å la seg friste