Bløtkake

IMG_4358

Til denne oppskriften trenger du:

1 Sukkerbrød delt i 3, Jeg har laget ett 30 cm i en 24 cm form for og få den ekstra høy den trenger da litt lengre steketid.

250 g Bringebær

100 g God sjokolade

5 dl Kremfløte

4 ss Sukker

1 ss Vaniljesukker

3 dl Eplejuice til dynking

1. Lag sukkerbrød etter oppskriften her og del i tre.

2. Pisk opp kremfløte,sukker og vaniljesukker til krem.

3. Del de fleste bringebærene i to.

4. Rasp opp sjokoladen.

IMG_4293

5. Dynk alle bunnene med eplejuice.

6. Start montering, ha på krem på det første laget og dryss over den gode sjokoladen.

IMG_4295

7. legg på neste lag og dekk med krem før du har på de halve bringebærene.

IMG_4296

8. legg på siste lag og dekk hele kaken i krem.

IMG_4297

9.  sprøyt ut noen topper og dytt nedi ett helt bringebær, og dryss på litt sjokolade.

10. Oppbevar i kjøleskap til den skal spises, selv syns jeg den blir best dagen etter.

 IMG_4328

Det er lov å la seg frist

Legg igjen en kommentar