Til denne oppskriften trenger du:
1 Sukkerbrød delt i 3, Jeg har laget ett 30 cm i en 24 cm form for og få den ekstra høy den trenger da litt lengre steketid.
250 g Bringebær
100 g God sjokolade
5 dl Kremfløte
4 ss Sukker
1 ss Vaniljesukker
3 dl Eplejuice til dynking
1. Lag sukkerbrød etter oppskriften her og del i tre.
2. Pisk opp kremfløte,sukker og vaniljesukker til krem.
3. Del de fleste bringebærene i to.
4. Rasp opp sjokoladen.
5. Dynk alle bunnene med eplejuice.
6. Start montering, ha på krem på det første laget og dryss over den gode sjokoladen.
7. legg på neste lag og dekk med krem før du har på de halve bringebærene.
8. legg på siste lag og dekk hele kaken i krem.
9. sprøyt ut noen topper og dytt nedi ett helt bringebær, og dryss på litt sjokolade.
10. Oppbevar i kjøleskap til den skal spises, selv syns jeg den blir best dagen etter.
Det er lov å la seg frist