After eight konfekt kake

IMG_4396

Til denne oppskriften trenger du:

Bunn:

3 Eggehvitter

20 g Sukker

90 g Melis

200 g Malte hasselnøtter

200 g Malte mandler

1/2 ts bakepulver

IMG_4381

Fyll:

1 ts peppermynte ekstrakt

300 g sukker

3 eggehvitter

5 plater gelatin

Topping:

En pakke after eight

150 g God sjokolade

IMG_4373

Bunn:

1. Pisk opp marengs av sukker og eggehvitte.

2. Tilsett litt og litt melis til alt er blandet inn og du har en god marengs.

3. Vend forsiktig inn bakepulver og malte nøtter.

4. Ha i en bakepapirkledd spring form.

5. Stek i ca 35 min midt i ovnen på 160 grader.

6. Avkjøl

 IMG_4376

Fyll:

1. Legg gelatin platene i kaldt vann i 5 min.

2. Pisk opp eggehvitter med sukker.

3. Smelt gelatinen med 0,5 dl vann.

4. Bland gelatin og peppermynte ekstrakt inn i eggehvittene.

5. Ha blandingen over bunnen og la avkjøle til den blir stiv.

6. Temperer sjokoladen og avkjøl den litt før du heller denne over kaken.

7. Ta kaken ut av formen og fest after eight sjokolade rundt kanten og pynt gjerne med litt friske bær.

 IMG_4415

Det er lov å la seg friste

 

Legg igjen en kommentar