Til denne oppskriften trenger du:
Bunn:
3 Eggehvitter
20 g Sukker
90 g Melis
200 g Malte hasselnøtter
200 g Malte mandler
1/2 ts bakepulver
Fyll:
1 ts peppermynte ekstrakt
300 g sukker
3 eggehvitter
5 plater gelatin
Topping:
En pakke after eight
150 g God sjokolade
Bunn:
1. Pisk opp marengs av sukker og eggehvitte.
2. Tilsett litt og litt melis til alt er blandet inn og du har en god marengs.
3. Vend forsiktig inn bakepulver og malte nøtter.
4. Ha i en bakepapirkledd spring form.
5. Stek i ca 35 min midt i ovnen på 160 grader.
6. Avkjøl
Fyll:
1. Legg gelatin platene i kaldt vann i 5 min.
2. Pisk opp eggehvitter med sukker.
3. Smelt gelatinen med 0,5 dl vann.
4. Bland gelatin og peppermynte ekstrakt inn i eggehvittene.
5. Ha blandingen over bunnen og la avkjøle til den blir stiv.
6. Temperer sjokoladen og avkjøl den litt før du heller denne over kaken.
7. Ta kaken ut av formen og fest after eight sjokolade rundt kanten og pynt gjerne med litt friske bær.
Det er lov å la seg friste