Stablebrød

IMG_2515

Til denne oppskriften trenger du:

75 gram smør

1200g hvetemel

7 dl melk

50 gram gjær

1 ts salt

80 g Soltørkede tomater

50 g casew nøtter

150 g God ost (Bland gjerne dine favoritter, parmesan, portsalut, etc)

En håndfull urter

1. Smuldre smøret i melet.

2. Varm melken til ca. 37 grader og løs opp gjæren i melken.

3. Bland sammen alle ingrediensene og elt deigen godt sammen, og dekk bollen med ett kjøkkenhåndkle.

4. Hev til dobbel størrelse.

5. Hakk opp og bland ost, urter casew nøtter, soltørkede tomater.

6. Kjevle ut deigen i en leiv med ca. tykkelse på 6 mm.

7. Ha over fyllet og del opp i firkanter på ca. 10x10 cm.

8. Stable firkantene i to smurte brødformer.

9. Hev til dobbel størrelse ca. 30 min.

10. Stek på 200 grader nederst i ovnen i ca. 40 minutter.

IMG_2469

2 kommentarer

  1. Dette er den mest digge bloggen jeg har sett noen gang. Så delikat og kule oppskrifter. Også ingen hemmeligheter. Det elsker jeg som kunstner, for da er det mulig å dra ting enda lengre, forske på det som kan bli. Har ikke sansen for at når noen spør "hvordan gjorde du det", så er det hemmelig. Ut med det <3 Takk

  2. Dette er den mest digge bloggen jeg har sett noen gang. Så delikat og kule oppskrifter. Også ingen hemmeligheter. Det elsker jeg som kunstner, for da er det mulig å dra ting enda lengre, forske på det som kan bli. Har ikke sansen for at når noen spør "hvordan gjorde du det", så er det hemmelig. Ut med det <3 Takk

Legg igjen en kommentar