Rustikk bacon og ostepai

IMG_5274

Til denne oppskriiften trenger du:

Paibunn:

180 g Hvetemel

100 g Smør

1/4 ts Salt

3 SS Kaldt vann

Pai fyll:

200 g God ost (bland gjerne ulike typer fast ost.

3-4 skiver god spekeskinge i strimler

1 Egg

5 st Asparges

Paibunn:

1. Smuldre smøret i hvetemelet.

2. Bland inn salt og kaldt vann og legg degen tiil avkjøling i kjøleskap.

Fyll:

1. Del opp asparges i biter og bland alle ingrediensene godt sammen.

2. ta deigen ut av kjøleskapet og kjevl bunnen ut til en rund leiv i ca 4 mm tykkelse.

3. Legg på fyllet i midten og smør det ut til det er igjen ca 5-6 cm deig på alle kanter.

4. Brett deigen over fyllet i kantene.

5. Stekes i ca 35 min på 180 grader.

6. Avkjøl på rist, denne kan serveres kald, lun eller som varm.

 

IMG_5282

Legg igjen en kommentar