Til denne oppskriften trenger du:
Browniesbunn:
80 g Hvetemel
180 g Sjokolade
3 ss Kakao
120 g Smør
170 g Brunt sukker
2 Egg
2 ss Ekte vaniljesukker
Ostemassen:
500 g Skyr med vanilje
100 g Sukker
4 Egg
2 dl Fløte
Bringebærsaus:
400 g Bringebær
60 g Sukker (smak til i forhold til hvor sure bærene er)
evt litt maizenna
1. Smelt sjokolade og smør over vannbad.
2. Ha i sukker og vaniljesukkeret og rør inn i sjokoladen.
3. Ta bollen av vannbadet og rør inn egg og de tørre ingrediensene.
4. Ha over i en smurt springform (26cm)
5. Stek stek i 25-30 minutter på 180 grader.
6. Avkjøl bunnen helt.
7. Pisk opp kremfløten til krem.
8. Pisk eggene sammen med sukkeret
9. Pisk opp Skyr til den er myk.
10. Bland de tre blandingene godt sammen og ha over brownies bunnen.
11. Stek i midt i ovnen i 3 timer på 100 grader.
12. Avkjøl i formen.
13. Varm opp 2/3 av bringebærene med sukker til det har saftet godt.
14. Sil av blandingen.
15. Er blandingen litt tynn rør inn litt maizenna og kok opp.
16. Ha i de siste bærene da du tar sausen av varmen. og vend de forsiktig inn.
17. Server kaken med sausen enten over eller ved siden av.
Denne skålen og kaffekoppen som heter Tassen kommer fra Living and Dining og fåes på ulike interiørbutikker og direkte på siden dems