Kokos cakepops

IMG_1313

Til denne oppskiften trenger du:

1 Porsjon kake rester jeg har her brukt rester av en sjokoladekake.

1 Litt romkrem

200g sjokolade

1 ts kokos ekstrakt

strøssel

Pinner/Sugerør

IMG_1296

1. Smuldre opp kaken.

2. Ha i litt og litt romkrem og en teskjed kokos ekstrakt til du får en fast og fin deig.

3. Form kuler av deigen.

4. sett i fysen i ca 10 min.

5. Smelt sjokoladen i vann bad

6. Ta sjokoladekulene ut av fryseren.

7. Lag ett hull i kulene som passe til pinnene dine.

8. Dypp pinnen i sjokolade fø du dytter den ca 2/3 inn i cakepopsen.

9. Sett cakepopsen i fryseren noen minutter så pinnen få festet seg.

10. Dypp cakepopsen i sjokolade og ha på strøssel og sett til tørk.

11. Pynt etter eget ønske og server.

IMG_1313

 Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar