Jordbær kake med skyr

IMG_8405

Til denne oppskriften trenger du: (24cm form)

Bunn:

200 g Havrekjeks

70 g Smør

50 g Hvit sjokolade

Fyll:

En kurv friske jordbær ca 500g

3 dl Fløte

2 Beger Skyr med smak av granateple og jordbær

60 g Melis

5 Gelatinplater IMG_8402

1. Knus kjeksen og hakk opp sjokoladen.,

2. Smelt smør og bland sammen med sjokoladen og kjeksen.

3. Trykk blandingen ned i bunnen til en springform.

IMG_8383

4. Sett til avkjøling ca 30 min.

5. Pisk opp fløte i en bolle til krem.

6. Pisk opp skyr med melis i en annen bolle.

7. Legg gelatin plater i kaldt vann ca 5 min før du smelter de på lav varme.

IMG_8385

8. Bland Gelatin, krem og skyr.

9. Ta ut springformen og legg på hele renset jordbær.

10. Ha skyrmassen over jordbærene.

IMG_8386

11. Dunk springformen litt i bordet for att massen skal komme til overalt rundt bærene.

12. Sett til avkjøling ca 2-4 timer før servering gjerne kvelden før.

Her har jeg enkelt pyntet med en jordbærvifte og en Sjokoladesigarett.

IMG_8395

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar