Til denne oppskriften trenger du: (24cm form)
Bunn:
200 g Havrekjeks
70 g Smør
50 g Hvit sjokolade
Fyll:
En kurv friske jordbær ca 500g
3 dl Fløte
2 Beger Skyr med smak av granateple og jordbær
60 g Melis
1. Knus kjeksen og hakk opp sjokoladen.,
2. Smelt smør og bland sammen med sjokoladen og kjeksen.
3. Trykk blandingen ned i bunnen til en springform.
4. Sett til avkjøling ca 30 min.
5. Pisk opp fløte i en bolle til krem.
6. Pisk opp skyr med melis i en annen bolle.
7. Legg gelatin plater i kaldt vann ca 5 min før du smelter de på lav varme.
8. Bland Gelatin, krem og skyr.
9. Ta ut springformen og legg på hele renset jordbær.
10. Ha skyrmassen over jordbærene.
11. Dunk springformen litt i bordet for att massen skal komme til overalt rundt bærene.
12. Sett til avkjøling ca 2-4 timer før servering gjerne kvelden før.
Her har jeg enkelt pyntet med en jordbærvifte og en Sjokoladesigarett.
Det er lov å la seg friste