For og gjøre dette trenger du:
ca 500 g sukkerpasta/marsipan eller fondant
Kjevle
1. Jobb sukkerpastaen myk og smidig med hendene.
2. Kjevle den til en stor leiv i ca 2-3 mm i tykkelse, stor nok til og dekke kaken og litt til. er kaken 26 cm i diameter og 10 cm i øyden må den være minst 46 cm 2 ganger høyden pluss diameter, jeg liker og legge til 5-6 cm så jeg er helt sikker på jeg har nok.
(bruk litt melis om den setter seg fast i underlaget/kjevlen)
3. Løft sukkerpastaen forsiktig over kaken.4. Start og jobb fra toppen og bruk smootherene til og glatte ut sukkerpastaen.
5. Begynn og jobb deg nedover kanten, løft på enden på sukkerpastaen mens du jobber den nedover og strekker den litt for og dekke kaken pent uten og få bretter.
6. Da sukkerpastaen ligger pent på kaken bruker du ett pizzahjul til og skjære av det som er for mye.
7. Bruk 2 smoothere en på toppen og en på siden og jobb med de så du får glatte fine kanter.
8. Pynt f eks med en perlerad eller litt royal icing langs bunnkanten.