Til denne oppskriften trenger du: (64stk)
600 g Hvetemel
0,5 ts Natron
200 g Romtemperert smør
300 g Brunt sukker
1 ts Salt
2 Egg
Frø fra en vaniljestang
100 g Hvit sjokolade
100 g Lys sjokolade
100 g Mørksjokolade
1. Pisk smør og sukker luftig.
2. Bland alle de tørre ingrediensene utenom sjokoladen.
3. Bland inn de tørre ingrediensene i smørkremen.
4. Grov hakk sjokoladen.
5. Ha sjokoladen i deigen og rør det inn med en slikkepott.
6. Del deigen i 4 deler og trill pølser.
7. Pakk pølsene i plastikkfolie og legg i kjøleskap.
8. Hvis du ønsker kan du fryse pølsene og ta frem ved behov.
9. Del pølsen i skiver på ca 1 cm.
10. Legg skivene på ett steke brett og trykk de litt ned.
11. Stek på 180 gradermidt i ovnen i 12-14 minutter til de er blitt gyllne langs kanten.
12. La avkjøle litt på platen før du avkjøler på rist
Det er lov å la seg friste