Havreflarn med sjokolade

IMG_1677

Til denne oppskriften trenger du: (ca 30 stk)

75g Smør

100g Havregryn

1  Egg

125g Sukker

1 ts Bakepulver

50g sjokolade (bruk melkefri sjokolade om du ønsker det melkefritt)

 IMG_1664

1. Pisk eggedosis av egg og sukker

2. Smelt smør og bland med havregrynene.

3. Vend sammen eggedosisen med havregrynblandingen og bakepulver med en slikkepott.

4. Fordel røren på bakepapir med ei teskje, 9 per brett siden de flyter ganske mye ut.

IMG_1665

5. Stekes i 5-6 min på 200 grader.

6. La de avkjøle på bakepapir før de flyttes over på rist da de har stivnet.

7. Smelt sjokolade over vannbad og på før flarnene da de er avkjølte.

 IMG_1670

Det er lov å la seg friste