Pavlovareder med bær og pasjonsfrukt

IMG_4064Til denne oppskriften trenger du: (1 stor eller 4 små)

4 Eggehviter

240 g Sukker

1ts Maisenna

1/2 ts Eddik

Råkrem:

2 Eggeplommer

50 g Sukker

3 dl Fløte

Bærblanding: (du kan bruke de bærene du får tak i)

2 Pasjonsfrukt

250 g Bjørnebær

250 g Bringebær

1. Pisk opp marengs av sukker og eggehvitter.

2. Pisk inn maizenna og eddik.

3. Sprøyt ut 1 stor eller 4 små pavlovaer.

4. Stekes på 120 grader i ca 1 time og 30 min(de skal slippe papiret og kjennes lette) på nederste rille.

5. La bunnene avkjøles.

6. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker

7. Pisk opp fløten til krem.

8. Vend sammen Krem og eggedosis.

9. Fordel råkremen på bunnene og ha på bær.

10. Server straks.

IMG_4051