A Real coffee Break

Sponset innlegg

IMG_4113

Siden jeg var 14 har jeg drukket kaffe, og jeg startet lett med  å ta en kopp hvis det var bursdager og lignende, ettersom jeg ble eldre ble det også kaffe på morgenen.  Senere kom også min fasinasjon av ulike typer bønner og risting som gir ulik smak, noe som åpnet en helt ny verden for meg. Nå drikker jeg gjerne kaffe på morgenen og i hyggelige lag, og jeg unner meg gjerne en god kopp espresso. Jeg har nå fått øynene opp for Nespresso og hvor enkelt dette er om man bare ønsker en deilig kopp kaffe.

Jeg har nå fått teste ut to av Espresso typene til Real Coffee som tilbyr kaffekapsler tilpasset til nespressomaskiner.

Typene jeg har testet ut heter Espresso Verona og Espresso Napoli.

Av disse to fikk jeg selv fort en favoritt og det var Espresso Napoli

IMG_4126

Espresso Verona

Real Coffee om Verona: Espresso Verona er en ekte fullblods italiener. Intens og mørkristet slik kun italienerne kan riste kaffebønner. Perfekt til en deilig Café Latte, Macchiato, Cappucino eller slik du ønsker selv med melk i din helt egen kaffedrikk.

Smaken har toner av karamell og sjokolade, og det skyldes den harde, mørke ristingen av Arabicabønnene.

Min personlige mening: Noe jeg først la merke til da denne koppen ble brygget var den friske gode duften av kaffe  som kom i rommet,  noe som jeg også syns er viktig for en deilig er espresso er ett deilig tykkt skum. Som i beskrivelsen så stemmer dette att denne er en fullblods italiener som fyller munnhulen med en frisk og intens smak av kaffe, med en lang og god ettersmak. og som en perfekt kombo passer det perfekt og nyte denne fyrrige italieneren med en deilig bit mørk sjokolade.

Mer info om Espresso Verona får du ved og trykke her.

IMG_4122

Espresso Napoli

Real coffee om Espresso Napoli:Espresso Napoli, Real Coffee sin signaturblend, er en fyldig og avbalansert espresso med en sterk karakter og intens fylde.

Napoli er laget av 100% Arabicabønner av den fineste kvalitet og som har blitt dyrket høylandet i Sør-Amerika.

Den mørke ristingen og den askeholdige, næringsrike jorden tilfører bønnene en helt særegen nøtteaktig smak med undertoner av kakao, og en forsterket fylde.

Min Personlige mening: Denne Espressoen ble ganske raskt min favoritt blandt disse to, en rund og deilig duft av kaffe og med det tykke og gode skummet. Denne er litt mildere enn Espresso Verona og er den perfekte Espresso for meg, i tilleg var denne utrolig god og bare nyte alene som ett lite avbrekk i hverdagen. En deilig god smak av kaffe med ett lite "sting" og en fantastisk fylde og friskhet.

Mer info om Espresso Napoli får du ved og trykke her

Dette innlegget er skrevet som en del av ett samarbeid med Real Coffee.