Krumkaker

Til denne oppskriften trenger du

160g Egg (vei opp eggene og så tar du lik vekt av øvrige ingredienser, mengden egg jeg valgte veide 160 g)

160g Smeltet smør (Bruk melkefri margarin om du vil ha de melkefri)

160g Mel

160 g Sukker

litt kaldt vann

1/2 ts kanel

litt kardemomme

1. Pisk eggedosis av egg og sukker, mens smøret smelter.

2. Sikt inn mel, kanel, krademomme og ha i smeltet smør og bland inn med en slikkepott.

3. Dekk til med plast og sett i kjøleskapet til melet har svellet gjerne natten over.

4. Ha i litt kaldt vann til du får konsistens som en litt tykk vaffelrøre.

5. Stek i ett krumkakegjern til gyllne

6. Rull enten på en krumkake pinne eller en kniv.

7. Avkjøl litt og legg på rist til de blir sprø.

8. Legg i kakeboks og nyt.

Det er lov å la seg friste.