Dekke en kake med krem

IMG_2628

Til dette trenger du:

skal du lage kremkake trenger du Pisket kremfløte som du har tilsatt litt sukker.

skal du dekke kaken videre med f. eks sukkerpasta trenger du smørkrem

(du kan ikke dekke en kake med fløtekrem med sukkerpasta for vannet i kremen vil piple ut av pastaen)

en god deigskrape som er rett på ene siden.

IMG_2615

1. Ha smørkremen i en sprøytepose med stor tyll.

IMG_2622

2. Påfør smørkremen i sikksakk mønster langs sidene og i sirkler på toppen, her trenger du ikke være så nøye.

IMG_2624

3. Legg degskrapen inntil kaken på langs og før denne jevnt rundt hele kaken.

IMG_2625

4. Blir det noen hull tar du av med en slikkepott den kremen som blir til overs på deigskrapen og fyll i hullene og før den igjen over.

IMG_2627

5. Gjør det samme på toppen av kaken.

IMG_2628

6. Pynt etter eget ønske eller dekk den med sukkerpasta/fondant eller marsipan