Årets matblogger (Beste Bakeblogg,Beste bloggfoto og Beste bloggoppskrift)

Matblogger logo_jeg er nominert som

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, blir helt satt ut og målløs da jeg i dag mottok tre mailer til i dag fra Mathallen om att i tilleg til og være nominert i kategorien "Årets matblogger" er jeg også blitt nominert i kategoriene:

"Beste Bakeblogg" "Beste bloggfoto" og "Beste bloggoppskrift"

Så tusen takk til alle som har nominert meg, jeg er utrolig takknemmlig for att dere liker det jeg legger ut og att dere velger og nominere meg til dette. kan ikke få takket dere nok mine kjære Kake-huset venner.

Du kan fortsatt nominere/stemme på meg om du ønsker det ved og gå inn på lenken under her:

Du kan nominere så mange ganger du vil i de ulike kategoriene og alle som er med og nominerer er med i trekningen om og vinne gavekort på Mathallen i oslo

http://www.mathallenoslo.no/arets-matblogger