Til denne oppskriften trenger du:(12 stk)
250 g Hvetemel
1/2 salt
20 g Kakao
120 g Smør
300 g Sukker
2 Egg
1 ts Vanilje ekstrakt
240 ml Kefir
1 ts Rød konditor farge
1 ts Eddik
1 ts Natron
Krem:
230 G Kremost
230 g Mascarpone
1 ts Vanilje ekstrakt
115 g Melis
360 g Fløte
1. Bland mel, kakaopulver og salt.
2 Pisk smør og sukker luftig.
3. Pisk inn ett og ett egg.
4. Bland konditor farge og kulturmelk
5. Bland så det tørre og melkeblandingen vekselvis inn i smørblandingen.
6. I en liten skål bland raskt eddik og natron og bland dette raskt inn i røra.
7. Fordel røra i 12 muffinsformer.
8.Stekes i ca 25 min på 175 grader.
9. Avkjøl på rist.
10. Bland kremost og mascarpone til det blir mykt.
11. Bland inn melis og vanilje ekstrakt.
12. Pisk opp kremen og vend dette inn i osteblandingen.
13. Ha ostekremen på cupcaksene og server.
Det er lov å la seg friste