Til denne oppskriften trenger du:
Pannacotta:
1 Vaniljestang
2ss Sukrin
2ss Stevia
4 Plater gelatin
6 dl fløte
Jordbærsaus:
200g Jordbær
1ts Vaniljesessens
1ss Sukrin
1ss Stevia
1/2 ts Sitronsaft
1dl vann
Pannacotta:
1. Legg gelantinen i kaldt vann i ca 5 min.
2. Klem så vannet ut av gelatinen.
3.snitt vaniljestangen og skrap ut frøene og ha i en kjele med øvrige ingredienser utenom gelatinen.
4.kok opp.
5. Ha i gelatinen og rør den godt inn.
6. Ha blandingene i former og avkjøl.
Jordbærsaus
1. kjør jordbær i en blender til en fin saus
2. ha alle ingredienser i en kjele og kok opp.
3. avkjøl sausen og ha over pannacottaen da den er avkjølt
pynt gjerne med ett helt jordbær, server.
Det er lov å la seg friste