Latterlig enkelt, latterlig godt

IMG_2067

Oppbygging av boken:

Boken er enkelt bygd opp med 4 hovedkategorier Hverdag, Helg, Desserter og Fest. Innimellom oppskriftene kommer du over mange husholdningstips som gjør ting lettere for oss i hverdagen. Denne boken har en god dose humor blant sidene og de fleste av rettene virker så enkle og gode og er godt forklart at de fleste skulle kunne greie det. Så er du glad i en kokebok med mange fristende retter til hverdag og fest med en god dose humor og husholdningstips er dette boken for deg.

Mine favoritt oppskrifter:

Appelsin-sherbet med nugattisaus og pistasjkrokan, Fyllt brød, Timian-Kylling

Hvem passer boken for:

Denne boken passer for alle som vil både ha kosemat, hverdagsmat og festmat i tillegg ønsker en god dose humor og husholdningsråd som letter hverdagen.

Fra baksiden av boken:

OM MAT OG VERTINNEROLLEN – OG EN STOR DOSE HUSHOLDNINGSTIPS

Anne-Kat. Hærland kan lage god mat og hun elsker å lage god mat. Her deler hun sine favorittoppskrifter, enten du skal slappe av i sofaen en fredagskveld, eller skal ha litt ekstra kos i helgen – eller enkle retter å lage til mange på fest. Men mest av alt har hverdagsmaten fått sin plass.

Hver oppskrift har en egen historie som Anne-Kat. raust deler, enten det er noe hun snappet opp på kjøkkenet som barn eller en anekdote fra en festmiddag hun har servert. Innimellom alle de herlige rettene, som alle har det til felles at de faktisk er latterlig enkle å lage samtidig som de også er latterlig gode, får du et vell av artige, gamle, nye og øyeåpnende husholdningstips til alt fra hvordan du kan fjerne vond lukt i kjøleskapet til hvordan du kan hindre melk å koke over. Alt med en passelig dose humor, som Anne-Kat. er så kjent for. Bli en mesterkokk på kjøkkenet du også, det er latterlig enkelt!

ANNE-KAT. HÆRLAND er komiker og bruker mye av døgnet til og lage vitser om ting hun innerst inne finner svært deprimerende. Resten av tiden tilbringer hun stort sett på kjøkkenet. Hun har tidligere utgitt humorboka «Krig og fred og religion og politikk og sånn» samt kokeboka «Inn med sølvskje» i samarbeid med Eivind Hellstrøm. Anne-Kat. er også en av eierne av restaurant Fauna i Oslo