Julemarked i Kiel

Sponset innlegg

IMG_1619

Sist helg var jeg på Color Line for å reise over til Kiel, siden det  i Tyskland arrangeres  julemarked i mange av byene.

IMG_1575IMG_1609

På Color Line båtene får man slappet av mens man er på tur da båten har badeland,spa show og lignende og ikke minst mange resturanter og velge mellom ombord. Vi valgte å spise Julematen som ble servert ombord, her var det stort utvalg av and, ribbe, kalv, gås og alt man kan tenke seg av julemat, og ikke minst rakfisken som virkelig var en opptur, en fantastisk god rakfisk, eneste som  manglet var litt purre til, men rakfisk serveres jo på mye forskjellige måter rundt omkring i landet.

Da vi annkom Kiel var det fortsatt igjen litt tid før julemarkedet åpnet så vi valgte dermed å gå innom ett lokalt bakeri for og få i oss litt frokost før selve julemarkedet satte igang, inne på markedet var det fristelser av mange slag

IMG_1621

Ulike typer frukt dyppet i sjokolade

IMG_1622

Ulike pyntegjenstander til jul

IMG_1624

Og Ikke minst julebyer

IMG_1640

Vel tilbake på båten var det arrangert julegrantenning av verdens høyeste juletre ombord på en båt (12,5 meter)

Så har dere mulighet så anbefaler jeg dere og ta turen med Color Line og nyte noen avslappende dager og ikke minst ett hyggelig julemarked som oser av julestemmning.

Sponset innlegg