I annledning rosa sløyfe aksjonen lagde jeg disse cupcaksene
til denne oppskriften trenger du:
250 g Smør
4 dl Sukker
4 Egg
6 dl Mel
2 del Melk
1ts Vanilje ekstrakt
150 g Jordbær
3 ts Bakepulver
passende muffinsformer, disse formene finner du her
(sløyfene er laget av sukkerpasta tilsatt litt rosa konditorfarge og en sølvperle)
Sjokoladekrem:
230 g smør
200 g hvit sjokolade
2 ss. vanilje ekstrakt
4 dl melis
1. Pisk egg og sukker luftig og hvitt.
2. Tilsett ett og ett egg og pisk godt mellom hvert egg.
3. Tilsett vaniljeekstrakt.
4. sikt inn mel og bakepulver og melk vekselvis i eggeblandindinger bland med en slikkepott.
5. kutt opp jordbærene i små biter.
6. Tilsett jordbærene og rør rundt med en slikkepott.
7. Stekes i 20-25 min på 175 grader
8. avkjøl
Sjokolade krem:
1. Pisk smør og melis til det er luftig og fluffy.
2. Ha i vanilje ekstrakt.
3. Ha i smeltet hvit sjokolade(ikke for varm)
4. Pisk den helt fluffy og ha den på de avkjølte cupcakesene.
Det er lov å la seg friste.