Dette er nok verdens enkleste iskrem som bare trenger og piskes opp før frysing, denne passer perfekt enten til og lage små porsjonsbegre eller i en stor form, blir ca 1 liter iskrem.
Til denne ooppskriften trenger du:
En boks søtet kondensert melk
30 g Glukose (kan sløyfes men gjør isen litt seigere)
600 ml Kremfløte
Frø fra en vaniljestang
50 g Hakket sjokolade.
1. Ha alle ingrediensene utenom sjokolade i en bolle.
2. Pisk massen luftig og stiv.
3. Rør inn hakket sjokolade.
4. Ha massen over i porsjonsbegre eller en stor form.
5. Sett i fryseren i minst 4 timer.
6. Server med litt friske bær.
Hørtes kjempegod ut men hvor får vi kjøpt glukose ?
Du får kjøpt glukose på apoteket, større dagligvarebutikker som meny, eller butikker som fører cacas varer:) eller du kan bestille gjennom f.eks http://shop.selectflavour.com/ som jeg gjør:)
Hørtes kjempegod ut men hvor får vi kjøpt glukose ?
It looks really good, and very nice to be able to make ice cream without an ice cream-maker. I’ve been cooking and baking all weekend, take a look at my blog to see the results =)
http://www.diningandcooking.blogg.se