Hvem elsker vel ikke barndomsminnene med deilig lollipop? Appelsin, bringebær dyppet i sjokolade den perfekte barndomskomboen.
Til denne oppskriften trenger du: (10 stk lollipop )
Bringebærdel:
500 g Bringebær
50 g Sukker
1 ss Glukose
Appelsindel:
5 dl appelsinjuice
50 g sukker
1 ss Glukose
Pluss 100 g Sjokolade til dypping
1. Varm bringebær, sukker og glukose i en kjele til bærene har saftet seg og sukkeret er oppløst.
2. Sil av blandingen.
3. Fordel bringebærblandingen i isformer.
4. Sett formen i fryseren og la fryse i ca 3-4 timer.
5. Varm opp appelsinjuice, sukker og glukose til sukkeret er oppløst.
6. Avkjøl appelsin blandingen før du har den i isformene.
7. Frys isen til den er gjennomfrosset 4-6 timer.
8. Smelt sjokolade og dypp isen ca 1/3 opp.
9. Nyt de på en varm sommerdag