Hjemmelaget lollipop

Hvem elsker vel ikke barndomsminnene med deilig lollipop? Appelsin, bringebær dyppet i sjokolade den perfekte barndomskomboen.

 

Til denne oppskriften trenger du: (10 stk lollipop )

Bringebærdel:

500 g Bringebær

50 g Sukker

1 ss Glukose

Appelsindel:

5 dl appelsinjuice

50 g sukker

1 ss Glukose

Pluss 100 g Sjokolade til dypping

1. Varm bringebær, sukker og glukose i en kjele til bærene har saftet seg og sukkeret er oppløst.

2. Sil av blandingen.

3. Fordel bringebærblandingen i isformer.

4. Sett formen i fryseren og la fryse i ca 3-4 timer.

5.  Varm opp appelsinjuice, sukker og glukose  til sukkeret er oppløst.

6. Avkjøl appelsin blandingen før du har den i isformene.

7. Frys isen til den er gjennomfrosset 4-6 timer.

8. Smelt sjokolade og dypp isen ca 1/3 opp.

9. Nyt de på en varm sommerdag

lollipop

Legg igjen en kommentar