Granola

 

IMG_1977
Til denne oppskriften trenger du:

250 g Havregryn (gjerne glutenfrie)

50 g Linfrø

50 g Sesamfrø med skall

50 g Solsikke frø

50 g Hakkede mandler

50 g Hakkede pistasj nøtter

50 g Hakkede valnøtter

30 g Brunt sukker

1 dl Eplemost

1/2 ts Godt salt

1 ss Honning

50 g Tørkede tranebær

50 g Tørket fersken

50 g Rosiner
IMG_1950
1. Ha sukker,honning og eplemost i en kjele og varm opp til alt er smeltet.

2. Vend epleblandingen sammen med havregryn, frø og nøtter.

3. Fordel blandingen på en bakeplate.

4. Sett inn i ovnen på 140 grader.

5. Stek i ca 60 min. vend på blandingen hvert 15 minutt for og få en jevn brunfarge.

6. Avkjøl før du vender inn den tørkede frukten.

7. Oppbevar i tett glass, ca holdbar 1 mnd.
IMG_1966
Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar