Til denne oppskriften trenger du:
250 g Havregryn (gjerne glutenfrie)
50 g Linfrø
50 g Sesamfrø med skall
50 g Solsikke frø
50 g Hakkede mandler
50 g Hakkede pistasj nøtter
50 g Hakkede valnøtter
30 g Brunt sukker
1 dl Eplemost
1/2 ts Godt salt
1 ss Honning
50 g Tørkede tranebær
50 g Tørket fersken
50 g Rosiner
1. Ha sukker,honning og eplemost i en kjele og varm opp til alt er smeltet.
2. Vend epleblandingen sammen med havregryn, frø og nøtter.
3. Fordel blandingen på en bakeplate.
4. Sett inn i ovnen på 140 grader.
5. Stek i ca 60 min. vend på blandingen hvert 15 minutt for og få en jevn brunfarge.
6. Avkjøl før du vender inn den tørkede frukten.
7. Oppbevar i tett glass, ca holdbar 1 mnd.
Det er lov å la seg friste