Bare juice det!

Sponset produkt, helt ærlig mening

IMG_6097

Er det noe jeg alltid har elsket er det lange deilige helgefrokoster, med masse deilig ferskt brød (veldig ofte eltefrie rundstykker) spekepølser, ost, egg, melk og ikke minst deilig ferskpresset juice, gjerne frukter som er i sesong.

Noe som virkelig har forenklet frokostvanene er den fantastiske Witt by Kuvings slow juicer, denne juicemaskinen er helt genial da man kan ha hele frukten nedi med skall og det hele så lenge det er plass i matingsrøret. Ikke bare gjør dette juicingen super enkel, men man slipper masse unødvendig jobb med å kutte og skrelle frukten før man juicer den.

Den får ut så og si all juice som er i frukten/grønnsakene så alt som er igjen ernærmest tørt, og dette er jo ypperlig og ha i din neste brøddeig om du skal bake samme dagen:)
IMG_6107

Til ett glass eplejuice:

4 Deilige epler (se ann størrelsen, eplene fra min mors hage var små)

IMG_6100

Til ett glass appelsinjuice:

1 Appelsin

IMG_6092

Sammen med maskinen får man også med ett flott oppskriftshefte med masse inspirasjon til juice du kan lage med Witt by Kuvings.

Til denne juiceren får man også kunne kjøpt tilbehør til og kunne bruke maskinen både til og lage smoothier og ikke minst deilige sorbeter.