Aprikosstreusel

Deilig sprøe Aprikosstreusel , med en deilig smak av aprikos, perfekt og servere til kaffen da du venter gjester, også så enkelt og lage.

Til ca 20 stk Aprikosstreusel:

500 g Butterdeig

En boks hermetiske aprikoser

100 g Smør

100 g Mel

40 g Sukker

1.  Start med og lage smuldretoppingen, bland sammen smør, mel og sukker til en klumpete konsistens.

2. Kjevle ut Butterdeigen i ca 5 mm tykk leiv.

3. Skjær ut trekanter og plasser på enn bakebrett.

4. Ta ut aprikosene av boksen og la de renne av seg.

5. Plasser en halv aprikos på hver butterdeigstrekant.

6. Smuldre over litt av smuldredeigen.

7. Stekes i ca 12 min på 180 grader.

8. Avkjøl på rist

IMG_6594

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *