Til denne oppskriften trenger du:
200 g Hvetemel
1,8 dl Vann
1 Egg
2 ss Sukker
0,6 dl Nøytral olje
(olje til frityr)
Til rulling:
Sukker og kanel
1. Kok opp vann og olje.
2. Bland sammen de tørre ingrediensene.
3. Da vann og olje kokertar du den av platen og har melblandingen i kjelen og rører godt
4. La deigen hvile 3-4 minutter.
5. Ha deigen i en kjøkkenmaskin og kjør den med en k-spade mens du har i egget og blander dette godt inn.
6. Varm opp olje til 180 grader (att det bruser rundt ett treskaft.
7. Ha deigen i en sprøytepose med stjernetipp f.eks 1M.
8. Sprøyt små pølser av deigen rett i frityren.
9. Stek 2-3 minutter til de er gyllen brune, snu de gjerne halveis.
10. la de dryppe av seg før du ruller churrosene i en blanding av sukker og kanel.
11. Server med deilige dipper som feks:
Skålen jeg har churrosene i heter Tassen og passer perfekt til dette med ny «hårsveis» disse får du i mange interiør og kjøkkenbutikker som f.eks Traktøren