Til denne oppskriften trenger du: (16 stk)
200 g Mel
1 ts. Natron
1 ts. Salt
150 g Smør romtemperert (Bruk melkefri margarin om du vil ha de melkefri)
100 g Sukker
115 g Brunt sukker
1 stort egg romtemperert
1 ts vanilje ekstrakt
(velg melkefrie sjokolader om du vil ha de melkefrie)
50 g Bitter sjokolade
50 g Mørk sjokolade
50 g Melkesjokolade
50 g Hvit sjokolade
1. Rør sukker, smør og vanilje hvitt i kjøkkenmaskin.
2. Bland inn egget og pisk godt.
3. Bland mel,og natron og sikt inn i blandingen.
4. Bland godt med en slikkepott, tilslutt tilsetter du sjokoladen.
5. Ha på stekebrett ca en spiseskje og 9 per brett, og trykk de litt ned.
6. Stek i 12-14 min på 160 grader.
7. Avkjøl på rist.
Det er lov å la seg friste