
Til denne oppskriften trenger du
Bunn:
6 Eggehvitter
360 g Sukker
1 pakke Grovtknuste Ritz kjeks
250 g Hakka peanøtter
1 ts Bakepulver
frø fra en Vaniljestang
Topping:
6 Eggeplommer
150 g melis
100 g Smør
200 g Sjokolade

Bunn:
1. Varm opp eggehvitte og sukker på svak varme til ca 50 grader.
2. Pisk eggehvitte og sukker til stiv marengs.
3. Vend inn frø fra en vaniljestang,bakepulver, ritzkjeks og peanøtter.
4. Ha massen i en smurt eller bakepapirkledd langpanne.
5. Stek midt i ovnenen på 180 grader i ca 25 min.
6. Avkjøl.

Fyll:
1. Smelt sjokolade over vannbad og bland inn smør
2. Ha eggeplommer, og melis i en kjele og kok opp på svak varme til det tykner.
3. Bland sjokolade og eggeplommeblandingen sammen.
4. Smør sjokoladefyllet over kaken og sett kjølig til det stivner.
5. Del kaken opp i passende ruter og server.

Det er lov å la seg friste