Om meg

Hvem er så jeg?

Jeg er Bjørn Vidar, og må nok si jeg er over middels interessert i matlaging og da spesielt baking. Jeg jakter stadig etter nye smakskombinasjoner og utfordringer når jeg driver på kjøkkenet, for og imponere og glede venner, og familie som kommer innom her i Hamar.

Jeg har ingen formell utdanning innen baking, men alltid vært interessert i matlagning, og har lært det jeg kan av min mor og mine bestemødre.

Den store drømmen er og en gang få gitt ut en bakebok som inspirerer og gleder mange folk der ute i vårt langstrakte land.

Om bloggen:

Bloggen ble til en sommerdag jeg satt hjemme og tenkte, att jeg kunne delt med min kunnskap for att andre rundt meg og kunne oppleve de gode smakene jeg serverer mine venner og familie.

Og sånn ble Kake-huset startet, bakgrunnen for navnet Kake-huset var noe som bare falt meg ned i hodet da jeg og min samboer flyttet og det skulle opprettes navn til det trådløse nettverket. Og siden da har Kake-huset vært en del av min hverdag.

Det jeg ønsker og få frem i mine oppskrifter er gode hjemmelagde oppskrifter som alle skal kunne få til, og uten alle snarveier og med gode råvarer.

Alle bildene er tatt av meg selv.

Kom gjerne med ris og ros på min mail post@kake-huset.no eller om du har spørsmål.

Eller fyll ut skjemaet under.

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Emne

    Melding

    Og husk, Det er lov å la seg friste

    17 kommentarer

    1. Se her ja:-) Gøtt å se du får det til! Grattis og lykke til videre. Hils Halvor. Frende

    2. Idag har jeg bakt Eple og kanel flettene etter din oppskrift, og de var bare himmelsk gode. Så jeg skal forsette å prøve oppskriftene dine her inne . Tusen takk 😀

    3. Hei. Fantastisk side du har her med mangen flotte oppskrifter og ikke minst bilder…:)
      Skal lage fløtekaramellene i dag, og lurte på om du noen gang har laget den med sjokoladetrekk?

      Ha en fantastisk bakedag 🙂

      1. tusen takk for det:) varmer og høre sånt:) ja jeg har dekt den med sjokolade flere ganger og kan virkelig anbefale det, si gjerne fra hvordan klaramellene blir:) og om du blir fornøyd.

        ha en flott bakedag du og:)

    4. Heisann…
      Endelig ferdige me karamellene.. Ting tar jo tid med å få det opp i 150 grader, om man ikke følger med og har plata på halv guffe… Hehe…
      Men når det er sagt så er det vel verdt å vente på…:). Fantastisk gode…:)
      Eneste er at det er litt vanskelig å skjære dem opp. Men med litt vilje, og en stor kniv gikk det 🙂

      Så disse er til å annbefale 🙂

      Så nå er det til å ta seg ut på en ny oppskrift…:)

      Hilsen Elisabeth…

    5. Dette var en flott side 🙂 Så greit forklart med bilder og alt. Min favoritt side fra nå av 🙂

    6. artig å lese oppskriftene dine og se resultatet du presenterer.
      Kjempeflott!
      Skal lage dine tyske skiver, det er kjempe lenge siden jeg siden jeg laget det.
      Lenge før du vart fødd – huff da.
      Hils til Halvor!

    7. Kjempebra. Masse spennende oppskrifter.
      Bra at noen inspirerer til å bake hjemme.
      Hjemmelaget er alltid best.
      Altfor mye dårlig å få i halvfabrikat.

      1. Tusen takk for det Morten:)
        Helt enig og ikke minst det er like lett og lage fra bunnen som med 1-2-3 poser, men 1000 ganger bedre:-)

    8. Tusen takk for en fin nettside.Jeg har lagt den til som favoritt.Som pensjonert lærer i faget Mat og helse har jeg nå god tid til å bake.Banankaken med sjokolade står nå og dufter godt i ovnen.Godt å få brukt gamle bananer,som før ble kastet.Ellers er Eple og kanelflettene en favoritt.Jeg har imidlertid redusert antall epler noe og raspet dem istf. å dele i båter.Da blir det enklere å flette.Eplefyllet har jeg bare hatt på halve deigen,for lettere å kunne brette den.Hilsen Kari fra Nittedal.

      1. Så hyggelig att du liker siden:)

        Håper den smaker:)
        Eple og kanel flettene er nok en av mine store favoritter også:)

        Mvh Kake-huset

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *