Til denne oppskriften trenger du:
200g Smør
300g Hvetemel
100g Sukker
1ts Vaniljesukker(tilvaniljedelen)
2ss Kakao(sjokolade delen)
1. Smuldre smøret i hvetemelet. Ha i sukker, og bland godt.
2. Del deig(smulene) i 2 like store porsjoner.
3. Tilsett vaniljesukker i den ene halvdelen og elt den sammen.
4. Tilsett kakaopulver i den andre og elt denne også sammen.
5.Rull en pølse, og kjevle hver deigemne til en leiv.
6. Legg sjokolade leiven over vanilje leiven og rull de sammen.
7. Klem pølsa litt sammen, og skjær den i skiver. Hver skive ca 5-8 mm tykk.
8.Legg på plate og stek ved 175° i 10-12 minutter. (Til vaniljedelen blir litt gylne i kanten.)
9. Avkjøl på rist
Det er lov og la seg friste