Til denne oppskriften trenger du:
Cupcakes:
250 g smør
4 dl sukker
6 dl hvetemel
4 store egg
2 dl fløte
3 ts bakepulver
2 ts Vanilje sukker
Sjokoladekrem:
350g Hvit sjokolade av god kvalitet
4,5 dl Fløte
CUPCAKE
1.Pisk smøret mykt.
2.Tilsett sukkeret og pisk i ca 3 minutter til du får en luftig smørkrem.
3.Pisk inn eggene, ett om gangen og pisk godt mellom hvert.
4.Pisk inn vaniljesukkeret.
5.Sikt sammen mel og bakepulver.
6.Bland dette inn i smørkremen vekselsvis med melken. bruk en slikkepott til dette
7.Fordel deigen i muffinsformene til de er ca 3/4 fulle.
8.Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 20-25 min.
9.Avkjøl muffinsene i formen i 15 min. Løsne dem forsiktig og ta dem ut av muffinsbrettet. La de bli helt kalde.
Hvit sjokolade ganache
1.Kok opp fløte i en kjele.
2.Tøm fløten over hakket sjokolade
3.Avkjøl, gjerne over natten
4.Pisk opp kremen
5. Ha kremen på cupcakesen med en sprøytepose og f eks en 1M tip.
Det er lov å la seg friste