Til denne oppskriften trenger du:
Cupcake:
250 g Smør
4 dl Sukker
6 dl Hvetemel
4 Store egg
2 dl Fløte
3 ts Bakepulver
1 ts Vaniljeessens
1/2 Sitron
Frosting:
4 dl Melis
200g Mykt smør
200g Hvit sjoklade
2 ss. Vanilje ekstrakt
Cupcake:
1.Pisk smøret mykt.
2.Tilsett sukkeret og pisk i ca 3 minutter til du får en luftig smørkrem.
3.Pisk inn eggene, ett om gangen og pisk godt mellom hvert.
4.Pisk inn vaniljeessensen.
5.Sikt sammen mel og bakepulver,og ha i saften og skallet av en halv sitron.
6.Bland dette inn i smørkremen vekselsvis med fløten. bruk en slikkepott til dette
7.Fordel deigen i muffinsformene til de er ca 1/4 fulle.
8. Ha i 1 bit toppris og fyll formene til de er 3/4 fulle.
9.Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 20-25 min.
10.Avkjøl muffinsene i formen i 15 min. Løsne dem forsiktig og ta dem ut av muffinsbrettet. La de bli helt kalde.
Frosting:
1. Hell melisen og det myke smørret i en bolle.
2. Miks dette godt.
3.Tilsett smeltet sjokolade.
4. Miks i noen minutter og ha i vanilje ekstrakt.
5. Miks til blandingen blir hvit og luftig.
Det er lov å la seg friste