Til denne oppskriften trenger du: (12 porsjoner)
1 dl fløte
litt sukker
Sjokolademousse:
1 dl Kremfløte
115 g God sjokolade ( jeg har brukt Valrhona Guanaja)
2 Eggeplommer
1 Eggehvitte
50 g Melis
Montering:
Litt gul marsipan/sukkerpasta
12 Tomme eggeskall som er kokt og vasket.
Sjokolademousse:
1. Pisk fløten til krem.
2. Smelt sjokoladen over vannbad og la avkjøle litt.
3. Pisk opp eggehvitten med melis.
4. Bland eggeplommene inn i sjokoladen.
5. Vend så inn kremen i eggeplommene forsiktig.
6. Vend så inn den stivpiskede eggehvitten.
7. Fyll i 2/3 fulle eggeskall, og avkjøl noen timer i kjøleskap.
Montering:
1.Pisk krem med litt sukker.
2. Ha krem over sjokolademoussen og press ned en kule med gul marsipan.
3. server i eggeglass.
Det er lov å la seg friste