Til denne oppskriften trenger du: (ca 80-100 sirupsnipper)
1½ dl Kremfløte
150 g Sirup
150 g Sukker
100 g Smør
450 g Hvetemel
½ ts malt Pepper
¼ ts malt Ingefær
¼ ts malt Anis
¼ ts malt Kanel
1 ts Hornsalt
1 ts Natron
1 eggehvitte til liming av mandler.
ca 50 stk mandler, skoldet og delt i to
1. Kok opp sirup,sukker og fløte.
2. Ha i smøret og la det bli litt avkjølt.
3. Sikt i resten av ingrediensene. og elt deigen fast og fin.
4. Sett deigen kjølig en god stund, gjerne til dagen etter.
5. Kjevle ut deigen så tynt som mulig.
6. Skjær ut snipperektangler
7. Ha snippene over på ett bakepapir og pensle på eggehvitte og legg halv mandel i midten.
8. Stek kakene på 175 grader i ca 6 minutter
9. Avkjøl på rist.