Til denne oppskriften trenger du:
Marsipan:
500 g Skoldede tørre mandler
500 g Melis
1 til 2 Eggehvitter
1 ts tragant (fås på apotek, kan sløyfes men marsipanen blir smidigere)
1/2 ts sitronsaft
I tilleg trenger du:
300 g God Non-temp Sjokolade (du kan alternativt bruke vanlig sjokolade men da må du temperere den)
Farget strøssel
1. Mal mandlene godt jeg bruker og male de 3 ganger.
2. Mal en gang til med melisen.
3. Ha i tragant, sitronsaft og tilsett litt og litt sammen pisket eggehvitte med en spiseskje til du får en god konsistens, jobb deigen godt
4. Pakk i plast og legg i kjøleskap noen timer.
5. Ta ut marsipanen og form så egg, kutt disse så forsiktig i to.
6. Smelt sjokoladen over vannbad og dypp de halle eggene i og legg over på en rist så de kan dryppe av seg
7. Før de har stivnet drysser du over farget strøssel.
8. La de stivne helt før du serverer de.