Vinner av førjuls konkurransen

//Sponset innlegg

91026725060000Da har vi trukket en vinner i førjulskonkurransen som vinner denne flotte krukka fra Le creuset sponset av Royal design.no

vinner av julekrukke

Og vinneren blekommentar nummer 4 altså Elin med dette koselige juleminnet:

Husker veldig godt en jul,( julaften morgen ) våknet om morgenen og lå helt stille og lyttet . De hadde lovet snø og hvis det var kommet så kom bonden som bodde ca et kvarter unna til å kjøre noen ganger opp å ned igjennom gaten. Lå lenge å ventet ville ikke se ut selv om jeg hadde veldig lyst, og plutselig så hørte jeg dombjøllene fra hestene . Da spratt jeg opp av sengen og der kom bonden med hest og slede og det var kommet masse snø. Jeg er 57 år nå og dette minnet er over 50 år gammelt . Da jeg hadde sett snøen og hesten løp jeg ned for å se juletreet som mine foreldre hadde pyntet etter at jeg hadde lagt meg lillejulaften. Der stod det med mange pakker under . Det var så mange gode lukter og livet var herlig. <3

Gratulerer så mye en mail er sendt til deg.

//sponset innlegg

2 kommentarer

  1. Grethe

    Hyggelig minner dette . Gratulerer så mye …

  2. Elin T. Henriksen

    Tusen millioner takk, ble så kjempeglad for å få den mailen idag om at mitt minne ble trukket ut, har gått litt i ett idag og derfor ikke hatt tid til å gå inn her å takke før nå, men du skal vite at jeg ble kjempeglad. Så igjen tusen takk, gleder meg til å få den i posten 😀 😀 Klem fra meg til deg <3

Legg igjen en kommentar