Søtt og godt fra skafferiet

IMG_2069

Oppbygging av boken:

Boken er enkelt bygd opp etter kategoriene Kaker og søtbakst, Kjeks og småkaker, Godteri, Desserter, Brød og annen bakst, Drikke og Tilbehør.

Boken tar deg med gjennom vinterlandet rundt Skafferiet på Hovinsholm, og man får følelsen av en knitrende peis i bakgrunnen, duft av hjemmebakt, mens man koser seg med boken. Oppskriftene gir inntrykk av ett rustikt preg noe som jeg personlig er veldig glad i. Oppskriftene byr på mange uventede vendinger som man kanskje ikke er vant med, som f.eks en type fondant med deilig solbærfyll. Så dette er en bok som vil passe alle som er glad i de rustikke gode oppskriftene med smaker fra egen hage.

Mine favoritt oppskrifter:

Gløgg is, Lakrisknekk med sjokolade, Appelsin-opp-ned-kake

Hvem passer boken for:

Boken passer utmerket til alle søtmomser der ute som er glad i de søte saker

Fra baksiden av boken:

Vi blir aldri lei av søte saker! Det finnes alltid en anledning til å overaske de du er glad i med ne ekstra godt

I denne fristende boka deler Charlotte Holberg Sveinsen sine lekreste oppskrifter med leseren. Sjokoladekaker, hjemmelaget is, konfekt, karameller, marsipan, kjeks, gele, bærterter, kakao og likør er bare noen av de smakfulle søtsakene Charlotte byr på. Alt er lett å lage og perfekt å servere til små og store anledninger. Boka er inspirert av vintermånedene og har særlig oppskrifter som passer til jul og vinter, men en ekte søtmons vil finne oppskrifter som passer året rundt

Charlotte Holberg Sveinsen bor på Helgøya i Mjøsa, der hun driver kafeen og landlivsbutikken Skafferiet, en av de mest besøkte attraksjonene i Hedmark og Oppland. Arild Karlsen er fotograf og designer. Han har tidligere laget Skafferiets kokebok i samarbeid med Charlotte Holberg Sveinsen

Legg igjen en kommentar