Sarah bernard

IMG_1795

Til denne oppskriften trenger du:

Bunn:

1 Eggehvitte

1-3 ss Hvetemel

150 g Mandelmel (kvernede mandler)

150 g Melis

Trøffelkrem:

150 g Sjokolade

2 dl Fløte

Topping:

200 g Mørk sjokolade

noen hvite sjokolade pletter

 

Start med trøffelkremen:

1. Varm opp fløte til kokepunktet.

2. Tøm fløten over sjokolade i småbiter og rør til alt er blandet.

3. Avkjøl i kjøleskap minst 6 timer eller over natten.

Bunn:

1. Elt sammen alle ingredienser

2. Kjevle ut deigen på ett melet bakebord til ca 5 mm tykkelse og stikk ut runde kjeks.

3. Stekes på 175 grader i ca 10 minutter.

4. Avkjøl på rist.

IMG_1789

Montering:

1. Pisk opp trøffelkremen og påfør kjeksene enten med en spatula eller sprøytepose.

2. Smelt/temperer sjokolade og la den avkjøle litt.

3. Dypp kakene i sjokoladen og sett en hvit sjokoladeplett på toppen.

4. Avkjøl i kjøleskap.

IMG_1804

Det er lov å la seg friste

Legg igjen en kommentar